Den jyske Sparekasse

Den jyske Sparekasse i Esbjerg lå i en ikke tidssvarende bygning og virkede ikke særlig åben.

Efter en gennemgribende om- og tilbygning kom bygningen til at fremstå som en sammenhængende enhed i et moderne formsprog og med en indretning, der lever fuldt op til den moderne sparekasses krav.

Den oprindelige teglstensbygning er delvist bevaret, men beklædt med gul skærmtegl sammen med nybygningen.

På taget er indrettet tagterrasse i forbindelse med personalefaciliteterne.

Lette glastage over indgang og dankortautomat understreger husets åbne karakter og medvirker til at sparekassens kunder føler sig velkomne.

Med den valgte facadebeklædning fremstår bygningen mere elegant og passer bedre til naboerne i granitbelagte gade som forbinder Esbjergs Musikhus med det centrale Torv.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Navigation