Domhuset på Dokhavnen

Nyt Domhus på Dokhavnen i Esbjerg indgår i det ambitiøse projekt Dokken, der er tænkt indeholdende kontorbygninger, hotel og kulturelle institutioner i et område på Esbjerg Havn umiddelbart nedenfor bymidten.
Bygningen er beklædt med sorte, keramiske plader med høj glans, der sammen med de blanke ruder i de store glasarealer får bygningen til at virke livlig og strålende ligesom vandet i havnen og skaber dermed kontrast til de ofte rustne og anløbne elementer man ellers finder på en vestvendt havn.

Bygningen indeholder flere retssale, dommerkontorer, mødelokaler og andet.
Udførelses tidspunkt: 2006-07
Bygherre: Pedersen Gruppen ved Bjarne Pedersen og Domstolen (indretning)

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Navigation