Gammel Strand, Esbjerg

Bebyggelsen er i fire etager. Facaden udføres som elementbyggeri med skalmur af gule, blødstrøgne teglsten med vinduer og døre i alumimium udvendigt og træ indvendigt.

Bygningen rummer 18 lejligheder og der er 10 lejlighedstyper at vælge imellem. De varierer i størrelser fra 118,7 m² til 169,6 m².Alle lejligheder er meget lyse og velindrettede med en central opholds og køkken/alrumafdeling, hvorfra der er adgang til store syd- og vestvendtealtaner.

Altanerne  varierer i størrelser fra 17,9 m² til 46,5 m². De store vinduespartier mod altanerne giver meget lysindfald til opholdsafdelingerne, og de fleste har en god udsigt over Esbjerg Havn mod Fanø.Lejlighederne indeholder desuden entre, gode soverum, komfortable bade- og gæsteværelser.

Gammel Strand er opført på hjørnet af Gl. Færgevej og Vesterhavsgade i Esbjerg.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Navigation
Cookie- og privatlivspolitik