Gammel Strand, Esbjerg

Bebyggelsen er i fire etager. Facaden udføres som elementbyggeri med skalmur af gule, blødstrøgne teglsten med vinduer og døre i alumimium udvendigt og træ indvendigt.

Bygningen rummer 18 lejligheder og der er 10 lejlighedstyper at vælge imellem. De varierer i størrelser fra 118,7 m² til 169,6 m².Alle lejligheder er meget lyse og velindrettede med en central opholds og køkken/alrumafdeling, hvorfra der er adgang til store syd- og vestvendtealtaner.

Altanerne  varierer i størrelser fra 17,9 m² til 46,5 m². De store vinduespartier mod altanerne giver meget lysindfald til opholdsafdelingerne, og de fleste har en god udsigt over Esbjerg Havn mod Fanø.Lejlighederne indeholder desuden entre, gode soverum, komfortable bade- og gæsteværelser.

Gammel Strand er opført på hjørnet af Gl. Færgevej og Vesterhavsgade i Esbjerg.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Navigation