Ingeniør’ne

Arkitektfirmaet Rudolf Lolk A/S har videreudviklet skitseforslag fra anden arkitekt samt stået for projektering af Ingeniør’nes nye domicil. Projektet bestod i at det gamle posthus skulle omdannes til et nyt og moderne kontor med et lyst og åben miljø.
Huset er i 3 plan (kælder, stue og 1. sal). De 3 etager bliver bundet sammen ved at der blev skåret et hul på 5×5 meter igennem huset hvor skråtstillede trapper forbinder etagerne.

Adresse: Jernbanegade 1, 6700 Esbjerg

Omfang: Ca. 2.100 m²

Bygherre: Ingeniørne A/S

Status: Februar 2016

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Navigation