Teglværkskvarteret

Arkitektfirmaet Rudolf Lolk A/S har i samarbejde med Effekt arkitekter udarbejdet skitseprojekt til Esbjerg’s nye bydel på 14000 m². Her skal der opføres Ungdomsboliger, Nettobutik, familieboliger samt erhverv.
Området der ligger i Rørkjær som er en af de ældste dele af Esbjerg. Dette område havde i 1800 tallet flere teglværker hvilket er medvirkede til byggestilen på dette projekt hvor den røde tegl bliver kendetegnet. Området skal opføres med overdækket parkering hvor der etables grønne opholdsarealer oven på. Det grønne område omkranses af en karré hvor højderne på bygningerne springer fra 3 til 12 etager.
Projektet deles op i flere etaper hvoraf den første etape med 46 ungdomsboliger startede uge 3 2017 og skal stå færdig Marts 2018. Det resterende projekt er stadig under udarbejdelse.

Adresse: Gammelby Ringvej, 6700 Esbjerg

Omfang: Ca. 30000 m²

Bygherre: Det Faglige Hus

Status etape 1: Opførsel

Status etape 2: Projektering

Status resterende: Udvikling og skitseprojekt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Navigation