Stadion konkurrence

Kort beskrivelse af konkurrenceforslaget:

Esbjerg Stadion ligger i et af byens største rekreative områder – ved en af Esbjergs tidligere indfaldsveje, der bugter sig gennem det skov og parklignende område.

Anlægget fremtræder i sin skala og i materialevalg diskret og velproportioneret.

Det nye tribuneanlæg placeres mod Gl. Vardevej og opføres som en åben transparent stål- og betonkonstruktion, der i sin form understreger de landskabelige træk der er på stedet.

Under tribuneopbygningen placeres en servicestreng med publikumsfaciliteter – toiletter, førstehjælpsrum, salgssteder, teknikrum, pauserum for kontrollører og frivillige.

Der etableres 2 tilbagerykkede indgange / sluser mod Gl. Vardevej .

Fra det åbne indgangsareal er der 4 adgange til de forskellige tribuneafsnit.

Omkring adgangene er de forskellige salgssteder placeret.

Der er i forslaget inddraget en del af indgangsarealet til et sponsorlokale centralt placeret og med serveringsmulighed direkte til lokalet og indgangsareal.

Forslaget har ønsket at bibeholde og understrege det eksisterende anlægs – og Gl. Vardevejs svage krumning – accentueret ved en rytmisk tilbagerykning af facadesøjler og en sammenbygning og forlængelse af eksisterende rødstensmur.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Navigation