Kibæk Skole, udvidelse med værestedslokaler

Udvidelse af Kibæk Skole med nye værkstedslokaler.

Nybyggeriet er placeret på græsarealerne / plateau sydøst for eksisterende undervisningsfløje – som første etape for fremtidige udbygningsplaner for faglokaler for dramatik/musik og hjemkundskab.

Udvidelsen indordner sig de eksisterende bygnings-, gesims- og sternhøjder.
I materialevalg er anvendt kendte og gedigne, slidstærke og ”vedligeholdelsesfrie” materialer i nuancer som eksisterende. Materialer og overflader er valgt ud fra et ønske om at minimere udgifterne til vedligehold – samt ud fra et grønt / økologisk synspunkt – der skulle sikre et sundt og
behageligt indeklima.

Undervisningslokalerne er placeret imellem 2 eksisterende undervisningsfløje – med facade / udkig mod eksisterende atriumgård (sydvest) og mod grønning (arealer for udeundervisning) mod sydøst. Undervisningslokalerne fremtræder som åbne multianvendelige undervisningsrum – hvor de to faglokaler grupperes omkring en fælleszone / fællesværksted.
Nybygningen er opført som gennemmuret teglstens byggeri – som blank mur i rød teglsten med enkelte vandskurede facadepartier.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Navigation